Sport99.se

Tidstrand Sport Group


Hej!

Här är vi i familjen Tidstrand som äger och driver Team Sportia butikerna i Göteborg - Kungälv. Vi har nu fem fysiska Team Sportia butiker och en Bike Nation cykelbutik som ligger på Frölunda Torg, Nordstan, Backaplan, Kungälv-Marstrandsvägen och i Kongahälla Center. Vi äger och driver även hemsidan sport99.se, sportvarumärket Official Sports och eventföretaget Tidstrand Event.  

Vi brinner för all sport, älskar all form av rörelse, sätter hälsa och att må bra i fokus både på fritiden och på arbetet. Vår stora drivkraft är att vi vill vara en del av samhället, där alla är viktiga och alla behövs. Vi älskar alla möten med olika människor och olika personligheter som vi får uppleva varje dag.

Sporter såsom löpning, fotboll, bandy, hockey, gruppträning, utomhusstyrka, handboll, cykel är aktiviteter som vi både håller på med aktivt idag och som vi har stor erfarenhet av. Det är sport, aktivitet och rörelse som vi satsar på i våra butiker. 


Det här är vi i familjen Tidstrand:


Håkan Tidstrand, 55 år.

VD och Ekonomchef. 

Har under många år spelat Fotboll och Handboll i Älvängens IK.

Efter det Göteborgsvarvet och Vasaloppet men numera paddel och utomhusträning.


Annika Tidstrand, 48 år.

HR Chef och ansvarig för all inköp av textil.

Har tidigare spelat handboll och fotboll i Älvängens IK.

Efter den avslutad karriär blev det Vasaloppet, utbildad LesMills instruktör, Inlinesmaraton men nu främst utomhusträning.


Niklas Tidstrand, 29 år.

Marknadschef, inköp av skor och ansvarig Online.  

Har spelat Fotboll i Älvängen, Gais, Utsikten, Qviding och nu Älvängen igen. Har även ett stort intresse för Golf där Öijared GK är hemmabanan! 


Daniel Tidstrand, 25 år.

Inköp av Cykel-Hockey-Bandy och driftchef Online. 

Har spelat fotboll i Älvängen, Öis, Gais, Utsikten och nu Qviding. Är väldigt sportintresserad där golf, hockey och cykelsport ligger varmast om hjärtat. 


Varmt välkomna in till oss, din lokala sportbutik!