Returer och Byten


Returer: 

1, Returer kan du göra kostnadsfritt i Team Sportia butikerna i Göteborg/Kungälv. Tag med din följesedel in i butiken, detta fungerar som kvitto. 

2, Vill du skicka tillbaka en retur gör du detta genom att skicka till denna adress: 

Team Sportia Backaplan

Motorgatan 1

417 30

Göteborg

att: Daniel Tidstrand

070-8493531 (detta nummer går ej att ringa utan endast till för avier från DHL/Postnord)

Lägg i din följesedel som du fått med i paketet eller skriv ut en ny som du fick på mailen när du genomförde ditt köp. Stryk under det du vill returnera och skriv retur på pappret. 

Byten:

1, Byten kan du kostnadsfritt och enkelt göra i Team Sporta butikerna i Göteborg/Kungälv. Personalen i butiken hjälper dig att hitta rätt storlek/modell. Tag med din följesedel in i butiken, detta fungerar som kvitto. 

2, Har du ej möjlighet att komma in till någon av butikerna kan du skicka tillbaka produkten/produkterna till denna adress: 

Team Sportia Backaplan

Motorgatan 1

417 30

Göteborg

att: Daniel Tidstrand

070-8493531 (detta nummer går ej att ringa utan endast till för avier från DHL/Postnord)

Lägg i din följesedel som du fått med i paketet eller skriv ut en ny som du fick på mailen när du genomförde ditt köp. Stryk under det du vill byta och skriv vilken storlek/färg du vill byta till. 

Vi skickar sedan tillbaka den nya produkten till ditt närmsta DHL Service Point ställe. 

Fått fel vara:

Har du inte fått den varan du beställt t.ex. fel storlek/färg kommer vi att stå för frakten tillbaka till oss. Du mailar då till hej@sport99.se och kommer att få en retursedel att sätta på ditt paket.